Airmaster A/S søger en erfaren disponent til indkøbsafdelingen i Aars
Guldbrandsen & Lythje
Godt socialt miljø
Internationalt miljø

Få mulighed for at dyrke din interesse for disponering, og kom med Airmaster A/S på vækstrejse. Som disponent bidrager du til, at vi kan levere topmoderne, decentrale ventilationsløsninger, der er ”made-in-Denmark”, til rette tid og aftalt kvalitet. Er du interesseret? Læs mere herunder.

 

Airmaster A/S i Aars søger en kompetent og engageret kollega til virksomhedens indkøbsafdeling, der består af tre dedikerede og kompetente medarbejdere. Som disponent medvirker du til, at vi på seriøs vis kan skabe og fastholde den gode dialog med vores leverandører, der er placeret worldwide. Stillingen er nyoprettet, så du kan selv være med til at præge indholdet, og måden vi arbejder på.

 

Hvad tilbyder vi?

Hos os bliver din hverdag kendetegnet ved selvstændigt ansvar og et godt samarbejde med dine kolleger i indkøbsafdelingen. Du får reference til vores COO og faglig koordinering af opgaver med den strategiske indkøber. Vores organisationsstruktur er flad, og det betyder, at vi træffer hurtige beslutninger, at tonen er fri og uhøjtidelig, og at vi har et stærkt fællesskab. Derudover bliver du en del af virksomheden på et spændende tidspunkt, da vi står overfor en ekspansion og udvikling af vores eksisterende markeder i ind- og udland.

 

Dine arbejdsopgaver

I samarbejde med dine kolleger sikrer du, at vi bevarer en god relation til vores leverandører, samt at vi leverer vores produkter til rette tid i den rette kvalitet. Du kan forvente lidt rejseaktivitet, som du selv er med til at planlægge, i forbindelse med leverandørbesøg, primært i Europa. Derudover omfatter dine arbejdsopgaver:

 • Ordrebekræftelser og ordreopfølgning.
 • Oprettelse af varer og stamdatavedligehold.
 • Disponering og leverandørpleje af eksisterende leverandører.
 • Reklamationsbehandling.
 • Indirekte indkøb og mindre indkøbs- og sourcingprojekter.
 • Forecastbehandling og -vurdering.
 • Mindre analyseopgaver.
 • Forefaldende arbejde i supply afdelingen.

 

Hvordan kvalificerer du dig?

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du kommer måske med en baggrund fra transport-, logistik- eller speditørbranchen, og har erfaring fra lignende stillinger som disponent. Du arbejder systematisk og struktureret, og har sans for detaljen. Det falder dig endvidere naturligt at sætte dig ind i nye opgaver og arbejdsområder, og det er et plus, hvis du interesserer dig for teknik. Derudover er du:

 • Åben, imødekommende og serviceminded.
 • Mødestabil og god til at få opgaver for hånden.
 • God til at skabe relationer, internt såvel som eksternt.
 • Vant til at bruge ERP System og erfaren Excel bruger.
 • Kompetent på engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Virksomheden

Airmaster A/S udvikler, fremstiller og sælger markedets mest energieffektive og lydsvage decentrale ventilationsanlæg til komfortlokaler, primært institutioner, skoler og kontorer. Airmaster A/S består for tiden af cirka 100 medarbejdere, heraf 20 ingeniører og teknikere i henholdsvis udviklings- og produktafdelingen.

Se mere på: www.airmaster.dk.

Spørgsmål

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, og du er velkommen til at ringe til partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57 eller partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 (Barsel til og med d. 31/8-2020) med eventuelle spørgsmål.

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket til højre i annoncen.

Fremtidige kollegaer

Sanne Laumann
COO
Nanna Kanstrup Conradsen
Strategisk indkøber