Proaktiv salgschef til central rolle inden for industriel automation
Guldbrandsen & Lythje
Karriere muligheder
Godt socialt miljø

Intego A/S søger en kompetent og relationsskabende salgschef, der kan sikre Intego en større markedsandel inden for industriel automation. Formår du at kombinere din faglighed inden for automation med en salgsrolle? Så læs med her!

 

Er du vores nye salgschef til Industriel Automation? Hos Intego søger vi en salgschef, der kan bidrage til, at vi kan fastholde vores position som én af Danmarks største og mest kompetente forretninger inden for automation og kundeintegreret IT. Som en del af ledergruppen i automation, får du en helt central rolle i at gøre vores strategi til virkelighed. Du bliver ansvarlig for alle parametre i salget, og du skal være med til at sikre en øget markedsandel og vækst på både omsætning og nye kunder. Du får dermed mulighed for både at præge segmentet og hele Intego!

 

Vi går ind for løbende personlig og faglig udvikling af alle vores medarbejdere, og du vil opleve en værdibaseret organisation med kompetente kolleger.

 

Nye strategiske kunder

Som salgschef i Automationsafdelingen får du 50 dygtige kolleger fordelt på kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding, Kibæk og Odense. Sammen arbejder I med løsninger, services og projekter inden for automation, med afsæt i industrien og infrastrukturen i hele Danmark. Du bidrager til teamet ved at sikre salget og konceptudvikle med henblik på fortsat vækst. Du får direkte reference til Integos funktionschef for automation, og bliver en del af et salgsteam med to kompetente kolleger. Der vil ikke være ledelsesansvar i rollen.

 

Intego har en stor kundegruppe, som du kan tage udgangspunkt i at udvikle og udvide. Du kommer også til at arbejde med nye strategiske kunder i forbindelse med vores strategi. Vi forventer, at du:

 

  • Sikrer udvikling, salg og kundepleje på alle niveauer
  • Kan dokumentere succesfulde salgsresultater inden for løsnings-, projekt- og konceptsalg
  • Er en kompetent sparringspartner for dine øvrige kolleger
  • Er handlingsorienteret og formår at omsætte mål til konkrete handlinger

 

Du skal også arbejde tæt sammen med Integos øvrige områder for at styrke synergierne mellem automation og de el-tekniske og mekaniske kompetencer.

 

Hvordan får du succes i jobbet?

Din energi og sans for udvikling af salget smitter af både internt og eksternt. Det er essentielt, at du har god forretningsforståelse og kan se helheden i kundens organisation. Derudover bidrager du positivt til en aktiv servicekultur ved at bruge dine kompetencer inden for salg af løsninger, projekter og koncepter.

 

For at løfte opgaven har du:

 

  • En baggrund inden for automation eller anden erfaring fra branchen, gerne kombineret med en mere kommerciel uddannelse
  • Erfaring med projektsalg – herunder risikovurderinger og typiske faldgruber
  • Kommerciel forståelse af kunder og kontrakter samt en solid økonomisk forståelse
  • Fokus på trends i markedet, som du kan bringe med hjem i organisationen - og derefter omsætte til koncepter
  • Nemt ved at skabe tryghed og relationer både internt og eksternt

Geografi er ikke altafgørende, da du vil blive tilknyttet en af Integos afdelinger som har en automationsafdeling, efter nærmere aftale.

 

Virksomheden

Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner med mere end 800 medarbejdere, der hver dag hjælper dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen indenfor el-teknik, mekanik og automation. Læs mere på www.intego.dk

 

Spørgsmål

Da Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449, hvis du har spørgsmål. Vi indkalder løbende til samtale.

 

Søg stillingen via linket til højre i annoncen

Fremtidige kollegaer

Lasse Damsø Pedersen
Funktionschef Industriel IT & automation
Per Johansson
Industriel IT & automation
Carsten Lindegaard
Salg kundevendt IT